طرز تهیه انواع پودینگ خوشمزه و خانگی
مواد لازم برای پودینگ ساده:
- شیر: یک دوم لیتر
- نشاسته ذرت: 40 گرم
- شکر: 40 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- نمک: کمی
طرز تهیه پودینگ ساده
1- سفیده تخم مرغ را جداگانه بزنید تا کاملا سفت و سفید
شود.
2- نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید.
3- بقیه شیر، شکر و نمک را بجوشانید سپس نشاسته حل شده را
به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا یک جوش بزند.
4- زرده تخم مرغ را به مایه اضفه کنیدو به هم بزنید.
5- سفیده تخم مرغ را به مایه اضافه کرده هم بزنید تا صاف
شود و بعد آن را از روی آتش بردارید و در ظرف مورد نظر که با آب سرد خیس کرده اید
بریزید تا پودینگ به ظرف نچسبد. آنگاه آن را در یخچال بگذارید تا بسته شود.
توجه: برای اسانس می توانید به این پودینگ وانیل، پوست لیمو
ترش رنده شده، پوست پرتقال رنده شده، یا هر اسانس دیگری که مایل هستید اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا برای ناهار
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی:
- کره: 90 گرم
- شکر: 90 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- نشاسته ذرت:90 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری سر صاف
- شکلات رنده شده: 30 گرم
- شیر: یک سوم لیتر
طرز تهیه پودینگ شکلاتی:
- ابتدا تخم مرغها و شکر را با هم بزنید تا شکر نسبتا حل شود. کره نرم شده را اضافه کنید و شیر را داغ کرده، شکلات را در آن حل کنید و به مایه بالا بیفزایید.
- نشاسته و بکینگ پادر را به مایه افزوده خوب هم بزنید و مایه را روی آتش بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
- ظرفهای پودینگ را با آب خیس کرده سپس پودینگ را در آن بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود انگاه روی آن را تزیین کنید و آن را سرو نمایید.
:مواد لازم برای تهیه پودینگ کارامل
- شکر: 120 گرم
- بادام: 50 گرم
- نشاسته ذرت: 35 گرم
- شیر: یک سوم لیتر
- تخم مرغ: 2 عدد
برای روی پودینگ کمی کره و بادام ریز شده قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو
طرز تهیه پودینگ کارامل:
- 80 گرم از شکر را در تابه ریخته و روی آت بگذارید و دایم هم بزنید تا به رنگ قهو های روش در آید. ( کارامل) سپس بادام پوست کنده و ریز شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک
- مایه را روی تخته خیس بریزید و پهن کنید و نشاسته را در کمی شیر حل و با دو عدد زرده تخم مرغ خوب به هم بزنید سپ سفیده های تخم مرغ را به هم بزنید تا سفت شود.
- بقیه شیر را با 40 گرم شکر مخلوط کرده بجوشانید و زمانی که به جوش آمد مایه نشاسته را داخل آن بریزید و به هم بزنید تا یک جوش بزند سپس آن را از روی آتش بردارید.
- کرم داغ را به سفیده زده شده اضافه کنید و هم بزنید بعد کارامل را که روی تخته خیس ریخته اید خرد کنید و داخل مایه بریزید.
- پودینگ ها را در لیوانهای مورد نظر ریخته رویش را با بادام ریز شده یا کارامل خرد شده تزیین کنید و توجه داشته باشید به جای لیوان می توانید این پودینگ را در ظرف پیرکس بریزید و روی آن را کره بمالید و با بادام آن را تزیین کرده و برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلائی شود.
- بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی
- در مورد پودیسنگ میوه ای هم می توانید میوه مورد نظر را 200 گرم تهیه و بشویید و خرد کنید و سپس آن را در لیوانهای پایه دار بریزید و روی آن پودینگ ساده که مطابق دستور تهیه کرده اید، بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود.
Comments
Post a Comment