طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی خوشمزه

میرزا قاسمی یکی از غذاهای محبوب گیلانی هاست. طرفداران زیادی را دارد. ممکن نیست به شمال سفر کرده باشی و از این نوع غذای خوشمزه مصرف نکرده باشید.

پخت این غذا هنر دست گیلانی های عزیز را به رخ می کشد. گیلانی ها به آشپزی بسیار علاقه مند هستند و به همین دلیل دارای دستپخت بسیار خوبی هستند.

برای اینکه بتوانید یک غذای خوب و اصیل را در منزل و با دست خود درست کنید بهتر است با روش پخت ما همراه باشید.

در میرزا قاسمی از بادمجان و سیر و تخم مرغ و گوجه فرنگی بکار می برند.

بیشتر بخوانید: لیست انواع غذا برای ناهار

طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

  • بادمجان: 4 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سیر: یک بوته کوچک
  • روغن: به اندازه دلخواه
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه:: به اندازه لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی:

  • ابتدا بادمجانهای سالم و تازه را خریداری کنید و بشویید و زمانی که خشک شدند آنها را روی توری و روی حرارت گاز قرار دهید و شعله گاز را ملایم کنید تا بادمجانها به آرامی کبابی شوند. بادمچانها را مرتب زیر و رو کنید تا همه قسمت آن کبابی شود و دچار سوختگی نشوند.
  • بعد از اینکه بادمجانها کبابی شد آنها را داخل سینی بگذارید و بعد از خنک شدن پوست سیاه آن را سوا کنید و داخل قابلمه بگذارید و با گوشت کوب برقی یا چاقو ساطوری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه قورمه سبزی

  • سیر را پوست کنده و آن را با کمک رنده ریز رنده کنید و داخل روغن تفت دهید و بعد از کمی سرخ شدن زردچوبه اضافه کنید و تخم مرغها ی را که از قبل داخل کاسه شکسته اید را با چنگال هم بزنید و داخل سیر داغ بریزید تا بپزند و کنار بگذارید.
میرزا قاسمی خانگی و خوشمزه

  • گوجه فرنگی را هم میتوانید پوست آن را با آب جوش بکنید هم می توانید ریز خورد کنید یا میکس کنید و داخل روغن تفت دهید.
  • در این مرحله بادمجانهای لهیده را به گوجه فرنگی و سیر داغ و تخم مرغ اضافه کنید و به اندازه لازم نمک و فلفل بریزید و خوب هم بزنید. بعد از 5 دقیقه میرزا قاسمی را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف گود بریزید و با نان سنگک و یا سبزی خوردن تناول کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای زرد آلو
  • میتوانید در آخر تخم مرغ را نیمرو کنید و روی بادمجانهای آماده شده قرار دهید. این نوع غذا بسیار خوشمزه و به همه ذائقه ها می خورد.
  • میرزا قاسمی در کنار زیتون پرورده و تخم مرغ رسمی بسیار خوشمزه خواهد بود. اگر چه کبابی کردن بادمجانها توسط زغال بسیار خوشمزه تر خواهد بود.
  • برای تزیین کردن میرزا قاسمی روشهای متفاوتی وجود دارد و میتوانید بعد از اینکه پخته شد آن را داخل دیس بریزید و تخم مرغ نیم رو را روی آن قرار دهید و با سیر سرخ شده و زیتون محلی و ریحان و سبزیجات خاص تزیین کنید.
  • شما می توانید در این نوع غذا از مقداری رب سرخ شده درون گوجه ها استفاده کنید. این نوع غذا را اصولا با نان تازه محلی یا نان سنگک تازه میل می کنند. دارای خواص بسیار و انرژی دهنده خوبی به حساب می آید.
  • میرزا قاسمی آماده شده را با گردو طعم لذت بخشی به غذای شما خواهد داد. امیدوارم این نوع دستور مورد استفاده عموم قرار گرفته باشد. 

Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه قورمه سبزی خانگی و خوشمزه با دو روش مختلف

طرز تهیه انواع ژله خانگی محبوب و پرطرفدار

طرز تهیه سالاد نخود با سس مخصوص