طرز تهیه چیکن استراگانوف
مواد لازم
فیله سینه مرغ : 150 گرم
قارچ خورد شده : 100 گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
سیب زمینی خلالی : 150گرم
گوجه فرنگی : یک عدد
سس بشامل : مقداری
پیاز : یک عدد
متوسط
نمک و فلفل : به مقدار لازم
کره : 50 گرم
سس بشامل : مقداری
ابتداسینه مرغ را به صورت فیله فیله در بیاورید . میتوانید
از فروشگاه به صورت آماده فیله مرغ خریداری کنید . فیله های تکه تکه شده را شسته و
بگذارید در آبکش .
یک عدد پیاز را پوست کنده ، بشویید و روی تخته قرار داده و
به صورت خلالی خورد کنید . ماهی تابه ای را روی احرارت قرار
دهید . پیازها را داخل آن ریخته البته بدون روغن .
زمانی که پیاز ها نرم شد کره گیاهی به پیاز ها بیفزایید تا یک پیاز عسلی بدست آید . زیرا هدف ما سرخ کردن پیاز نیست
درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید تا پیاز ها کمی نرم
شوند . زمانی که مدتی گذشت و پیاز نرم شد می توانید کمی روغن اضافه کرده و حدود
پنج دقیقه دیگر درب ماهیتابه را بگذارید تا پیاز ها کمی سبک بشوند .
اکنون فیله های مرغ را به پیاز اضافه کنید .
!هر آنچه که درباره ماکارونی باید بدانیم
در این مرحله بعد از تفت دادن فیله مرغ ها به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا ده دقیقه .
زمانی که آب مرغ جمع شد قارچ اضافه کرده مخلوط کنید و حرارت
گاز را روی متوسط بگذارید و درب ماهی تابه را بگذارید .
در این مرحله قارچ آب انداخته و بگذارید تا آب آن جمع بشود .
مرحله بعد
فلفل دلمه ای خورد شده را به مواد اضافه کرده و درب آن را بگذارید تا کمی نرم شود .
مرحله بعدی سس بشامل ( سس سفید ) را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
در آخر تمام مواد آماده شده را داخل ظرفی ریخته و با سیب زمینی خلالی سرخ شده تزیین کنید و سرو نمایید .
طرز تهیه سس بشامل یا همان سس سفید
سس سفید یا سس بشامل بسیار خوشمزه و پرطرفدار . طرز تهیه آن بسیار آسان و پر کاربرد است . بیشتر برای غذاهای پاستا و پیتزا و
لازانیا بکار
برده می شود .
طرز تهیه
ابتدا یک پیاز را از وسط نصف کرده و چند عدد میخک و یک برگ
بو را به پیاز وصل کنید .
قابلمه را انتخاب کرده و شیر را داخل آن ریخته ، پیاز و برگ
بو ، میخک را داخل شیر گذاشته تا طعم میخک
و برگ بو را بخود بگیرد .
طرز تهیه پنکیک (کیک تابه ای)
پیاز را از قابلمه خارج کنید و شیر را برای سس نگه دارید .
در اینجا قابلمه دیگری را روی حرارت بگذارید و کره را درون
آن ریخته تا آب شود .
اکنون دو قاشق پرارد سفید را داخل شیر ریخته وحل کنید و در
همین حین نمک اضافه کرده و زمانی که ارد در شیر حل حل شد زیر حرارت را کم کنید تا
ارد به ارامی در شیر غلظت بگیرد و خامی ارد هم گرفته بشود .
به آرامی هم بزنید تا ارد ته نشین نشود.
وقتی شیر جوش آمد ،
حرارت را کم کنید تا کاملا طعم خامی آرد گرفته بشود و غلظت کافی را پیدا کند .
اکنون کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید .
این سس باعث می شود که لازانیا یا غذاهای دیگر خشک نشود و
تمامی مواد چسبندگی خوبی را به هم داشته باشند .
اگر مایل بودید می توانید مقداری فلفل سیاه هم به سس
بیفزایید تا طعم فلفل را به خود بگیرد .
در این مرحله سس را چک کنید و زمانی که دیدید غلظت آن کافی
است سس را داخل ظرفی بریزید .
بعد روی سس را سلفون کشیده تا رویه نبندد .
نکته : اگر می خواهید خیلی زود از سس استفاده کنید نیازی به
سلفون کشیدن نیست و می توانید به سرعت روی گراتن یا فیله ها ریخته شود .
هر کسی به نوعی این سس سفید را درست می کند . می توانید از
آموزش دیگری هم استفاده کنید .
می توانید اول کره را در ماهیتابه داغ قرار دهید . بعد آرد
را اضافه کنید و خوب هم بزنید . بعد از اینکه کمی تفت دادید شیر را اضافه کرده و
هم بزنید .
سپس نمک و فلفل اضافه کرده کمی هم شیر و خوب هم بزنید تا
زمانی که به غلظت بیوفتد و در داخل ظرف قرار دهید و سریع استفاده کنید .
نکته : سس سفید بیشتر کاربرد در لازانیا ، گراتن ، و فیله
ها کاربرد دارد و از خشک شدن داخل مواد جلوگیری می کند و مانع پاشیده شدن بعد از
پخت می شود .
نکته : منظور از آرد سفید همان آرد سفیدی است که در سوپر
مارکت ها و قنادی ها بفروش می رسد
می توانید در ارد زردچوبه و ادویه اضافه کنید . البته به
سلیقه شما بستگی دارد .
یادآوری و نکته های ریز
شما باید قبل از اینکه موادتان را داخل فر قرار دهید سس را
روی مواد بریزید مثل لازانیا و یا گراتن
تنها نکته مهم در سس بشامل یا همان سس سفید خوب هم زدن آن
است و نباید به هیچ وجه گلوله گلوله شود . سعی کنید زمانی که داخل شیر ریخته میشود
زیر شعله گاز کم و به آهستگی هم بزنید تا گلوله نشود .
Comments
Post a Comment