طرز تهیه چیکن استراگانوف


چیکن استراگانوف


مواد لازم 

فیله سینه مرغ : 150 گرم

قارچ خورد شده : 100 گرم

فلفل دلمه ای : یک عدد

سیب زمینی خلالی : 150گرم

گوجه فرنگی : یک عدد

سس بشامل : مقداری

پیاز : یک عدد  متوسط

نمک و فلفل : به مقدار لازم

کره : 50 گرم

سس بشامل : مقداری

ابتداسینه مرغ را به صورت فیله فیله در بیاورید . میتوانید از فروشگاه به صورت آماده فیله مرغ خریداری کنید . فیله های تکه تکه شده را شسته و بگذارید در آبکش .

یک عدد پیاز را پوست کنده ، بشویید و روی تخته قرار داده و به صورت خلالی خورد کنید . ماهی تابه ای را روی احرارت قرار

دهید . پیازها را داخل آن ریخته البته بدون روغن .

 

زمانی که پیاز ها نرم شد کره گیاهی به پیاز ها بیفزایید تا یک پیاز عسلی بدست آید . زیرا هدف ما سرخ کردن پیاز نیست

درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید تا پیاز ها کمی نرم شوند . زمانی که مدتی گذشت و پیاز نرم شد می توانید کمی روغن اضافه کرده و حدود پنج دقیقه دیگر درب ماهیتابه را بگذارید تا پیاز ها کمی سبک بشوند .

اکنون فیله های مرغ را به پیاز اضافه کنید .

!هر آنچه که درباره ماکارونی باید بدانیم

در این مرحله بعد از تفت دادن فیله مرغ ها به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و درب ماهیتابه را بگذارید تا ده دقیقه .

زمانی که آب مرغ جمع شد قارچ اضافه کرده مخلوط کنید و حرارت گاز را روی متوسط بگذارید و درب ماهی تابه را بگذارید .

در این مرحله قارچ آب انداخته و بگذارید تا آب آن جمع بشود . 

مرحله بعد

فلفل دلمه ای خورد شده را به مواد اضافه کرده و درب آن را بگذارید تا کمی نرم شود . 

مرحله بعدی سس بشامل  ( سس سفید ) را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید 

در آخر تمام مواد آماده شده را داخل ظرفی ریخته و با سیب زمینی خلالی سرخ شده تزیین کنید و سرو نمایید . 

طرز تهیه سس بشامل یا همان سس سفید

سس سفید یا سس بشامل بسیار خوشمزه و پرطرفدار . طرز تهیه آن بسیار آسان و پر کاربرد است . بیشتر برای غذاهای پاستا و پیتزا و

لازانیا بکار برده می شود .  


طرز تهیه

ابتدا یک پیاز را از وسط نصف کرده و چند عدد میخک و یک برگ بو را به پیاز وصل کنید .

قابلمه را انتخاب کرده و شیر را داخل آن ریخته ، پیاز و برگ بو ، میخک را داخل شیر گذاشته تا طعم میخک  و برگ بو را بخود بگیرد .

طرز تهیه پنکیک (کیک تابه ای)

پیاز را از قابلمه خارج کنید و شیر را برای سس نگه دارید .

در اینجا قابلمه دیگری را روی حرارت بگذارید و کره را درون آن ریخته تا آب شود .

اکنون دو قاشق پرارد سفید را داخل شیر ریخته وحل کنید و در همین حین نمک اضافه کرده و زمانی که ارد در شیر حل حل شد زیر حرارت را کم کنید تا ارد به ارامی در شیر غلظت بگیرد و خامی ارد هم گرفته بشود .

به آرامی هم بزنید تا ارد ته نشین نشود.

 وقتی شیر جوش آمد ، حرارت را کم کنید تا کاملا طعم خامی آرد گرفته بشود و غلظت کافی را پیدا کند .

اکنون کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید .

این سس باعث می شود که لازانیا یا غذاهای دیگر خشک نشود و تمامی مواد چسبندگی خوبی را به هم داشته باشند .

اگر مایل بودید می توانید مقداری فلفل سیاه هم به سس بیفزایید تا طعم فلفل را به خود بگیرد .

در این مرحله سس را چک کنید و زمانی که دیدید غلظت آن کافی است سس را داخل ظرفی بریزید .

بعد روی سس را سلفون کشیده تا رویه نبندد .

نکته : اگر می خواهید خیلی زود از سس استفاده کنید نیازی به سلفون کشیدن نیست و می توانید به سرعت روی گراتن یا فیله ها ریخته شود  .

هر کسی به نوعی این سس سفید را درست می کند . می توانید از آموزش دیگری هم استفاده کنید .

می توانید اول کره را در ماهیتابه داغ قرار دهید . بعد آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید . بعد از اینکه کمی تفت دادید شیر را اضافه کرده و هم بزنید .

سپس نمک و فلفل اضافه کرده کمی هم شیر و خوب هم بزنید تا زمانی که به غلظت بیوفتد و در داخل ظرف قرار دهید و سریع استفاده کنید .

نکته : سس سفید بیشتر کاربرد در لازانیا ، گراتن ، و فیله ها کاربرد دارد و از خشک شدن داخل مواد جلوگیری می کند و مانع پاشیده شدن بعد از پخت می شود .

نکته : منظور از آرد سفید همان آرد سفیدی است که در سوپر مارکت ها و قنادی ها بفروش می رسد

می توانید در ارد زردچوبه و ادویه اضافه کنید . البته به سلیقه شما بستگی دارد .

یادآوری و نکته های ریز

شما باید قبل از اینکه موادتان را داخل فر قرار دهید سس را روی مواد بریزید مثل لازانیا و یا گراتن

تنها نکته مهم در سس بشامل یا همان سس سفید خوب هم زدن آن است و نباید به هیچ وجه گلوله گلوله شود . سعی کنید زمانی که داخل شیر ریخته میشود زیر شعله گاز کم و به آهستگی هم بزنید تا گلوله نشود .


Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه قورمه سبزی خانگی و خوشمزه با دو روش مختلف

طرز تهیه انواع ژله خانگی محبوب و پرطرفدار

طرز تهیه سالاد نخود با سس مخصوص