مربای زرد آلو خوشمزه و خانگی به همراه رازهای خوش طعم شدن

 


مربای زرد آلو یکی از خوشمزه ترین و بهترین مرباهایی ست که درست کردن آن بسیار آسان و از نظر طعم بی نظیر است . این میوه خوشمزه دارای خواص بسیار است . ملین و اشتها آور خوبی است . اگر زردآلو خشک را در آب خیس کنید و صبح ناشتا میل کنید بسیار لینت دهنده خوبی است .

ابرای مغز بسیار مفید و حافظه را تقویت می کند . برای نفخ بسیار نافع است . مربای زردآلو طعم و مزه خوبی دارد . روش درست کردن آن قلق خاصی دارد . در اینجا تهیه مربای زرد آلو را به آموزش می گذاریم تا بتوانید  به راحتی در منزل درست کنید .

 نکته: سعی کنید از زردآلوهای سفت خریداری کنید  .

مواد لازم برای تهیه مربای زرد آلو:

  • زرد آلو : یک کیلو و نیم
  • شکر : 800 گرم
  • آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای زرد آلو:

  • ابتدا ظرفی را انتخاب کنید و هشتصد گرم شکر را با یک لیوان آب سرخالی روی حرارت گاز قرار دهید . زرد آلوهای سفت را تهیه بشویید و بعد از خشک شدن از وسط نصف کنید . هسته آن را جدا کنید . البته اگر دوست داشتید می توانید زردآلو ها را ریز تر کنید . این کار سلیقه ای است . بعد زردآلو ها را به شهد روی حرارت اضافه کنید . زمانی که به جوش آمد ساعت بگیرید بستگی به زردآلو یی دارد که رسیده یا کال باشد . حدودا پنج دقیقه احتیاج به جوشیدن دارد .
  • بعد از پنج دقیقه جوشیدن درب قابلمه را در این زمان بگذارید . زمان جوشیدن روی مربا کف خواهد کرد با کفگیر کف روی مربا را بگیرید . حواستان باشد حتما باید کف روی مربا گرفته بشود . زیر حرارت گاز را بسیار کم کنید و اجازه دهید مربا به آهستگی بپزد . در این زمان درب قابلمه را نگذارید .

زمانی که مربا به غلظت افتاد دقت کنید زیاد نجوشد .

مربای زرد آلو
 

  •  دو تا قاشق آبلیمو به مربا اضافه کنید و شعله را خاموش کنید . در آخر زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید . دم کنی روی مربا قرار دهید تا خوش رنگ شود . بهتر است دو قاشق غذاخوری گلاب به شهد مربا اضافه کنید تا عطر خوبی به خود بگیرد .می توانید به مربا خلال پسته اضافه کنید 
  • زمانی که مربا را خاموش کردید بهترین زمانی است که آب لیمو را اضافه کنید . و زمانی که خنک شد داخل شیشه های خشک و تمیز قرار دهید و حتما در یخچال نگهداری کنید .

طرز تهیه چیکن استراگانوف خوشمزه و خانگی

: سعی کنید آب زیادی به مربا اضافه نکنید .

پوست زردآلو را بگیرید یک مربای شفافی خواهید داشت .

نکته : در صورتی که مربای شما به غلظت زیادی افتاد می توانید کمی آب اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید .

در صورتی که مربای شما شل شد روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید چند تا قل بزند و برای اینکه شکرک نزند حتما آب لیمو اضافه کنید.

اگر مربایتان را داخل یک ظرف لعابی بپزید از نظر رنگ بسیار خوش رنگ خواهد شد .

می توانید اگر مربای زردآلوی شما شل شد کمی زلاتین را با آب گرم حل کنید و به مربا اضافه کنید و به حالت بن ماری هم بزنید با این کار غلیظ تر خواهد شد .

یاد آوری : اگر زرد آلو ی شما آب انداخت و آب مربای شما زیاد بود می توانید زرد آلو ها را از شهد خارج کنید و اجازه دهید تا شهد چند تا جوش بزند و کمی غلیظ شود . 

مارمالادها هم به همین صورت در کنار مرباها استفاده می گردد . در کل مارمالاد همان مربا بوده که میوه آن له شده و یا بوسیله الک صاف گردیده و در آن ریخته شد و حالت سفت ژله ای را دارا است و فقط با میوه ها میتوان تهیه نمود .

مربا را همیشه هنوز سرد نشده در شیشه های مربا ریخته و برای اینکه شیشه نترکد بهتر است نصف ملاقه مربا را در شیشه ریخته و در شیشه بچرخانید که شیشه گرم شود و سپس شیشه را پر کنید و بگذارید خنک شود و درب آن را ببندید .

 

زیرا این روش از کپک زدن مربا جلوگیری می نماید .

برای امتحان اینکه غلظت مربا خوب است یا نه بطریقه زیر عمل کنید . یک قاشق از مربا را در ، که در حال جوش است در یک ظرف چینی یا نعلبکی ریخته و بگذارید سرد شود . سپس وقتی خوب خنک شد با یک قاشق چایخوری مقداری مربا بردارید و قاشق را کمی کج کنید . اگر رقیق باشد که میریزد و اگر نریخت غلظت آن مناسب است .

برای اینکه مرباهای شما هوا نزند و یا به اصطلاح هوا داخل آن ورود نکند بهتر است که یک یا دو لایه کاغذ که با روغن یا پارافین یا وازلین خوب چرب شده روی در شیشه قرار داده و درب شیشه را محکم کنید . 

مواد لازم جهت تهیه مارمالاد زرد آلو

  • زردآلوی بدون هسته : نیم کیلو
  • شکر : 400 گرم
  • گلاب : دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مارمالاد زرد آلو:

ابتدا زرد آلوها را شسته و هسته آن را در آورده و سپس شکر را با مقداری آب روی حرارت گذاشته و زردآلوها را هم در آن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا خوب پخته شود و زمانی که خوب غلیظ شد اجازه دهید خنک شود و  در شیشه های مربا ریخته و جهت مصرف نگهداری کنید .

نکات و ترفندهایی که در پخت پنکیک باید بدانیم 

دوستان عزیز طبق این دستور مربا و مارمالاد را در منزل درست کنید و در کنار خانواده با میل کردن آن لذت ببرید . 

 

 

 

 

 

 

 


Comments

Popular posts from this blog

طرز تهیه قورمه سبزی خانگی و خوشمزه با دو روش مختلف

طرز تهیه انواع ژله خانگی محبوب و پرطرفدار

طرز تهیه سالاد نخود با سس مخصوص