طرز تهیه انواع ژله خانگی محبوب و پرطرفدار
1- ژله آناناس:
مواد لازم برای 8 نفر:
- 8 تکه کمپوت آناناس
- 2 بسته ژله آناناس یا لیمویی
- یک دوم قاشق چایخوری وانیل
- 3 قاشق سوپخوری خاکه قند
- 100 گرم خامه
- 8 تکه کیک ساده بریده شده
ژله را در دو پیمانه آب جوش حل کنید. سپس دو پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و
هم بزنید. ژله حل شده را در 8 پیاله کوچک بریزید. حلقه های آناناس را طوری قرار
بدهید که کاملا روی ژله را بگیرند. پیاله ها را در یخچال بگذارید تا سفت شود و فرم
بگیرد. روی هر حلقه یک تکه کیک و کمی خامه بگذارید. پیاله ها را یک لحظه در آب گرم
بگذارید و سپس ژله را از آن خارج کنید، به طوریکه روی کیک قرار گیرد. آن ها را در
یک ظرف مناسب بچینید و باقیمانده ی خامه را داخل قیف ریخته و اطراف آن را تزئین
کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پودینگ
2-ژله دو رنگ:
- این ژله را می توانید با استفاده از دو رنگ ژله مختلف، به عنوان مثال قرمز (توت فرنگی) و زرد (لیمویی) درست کنید. دو بسته ژله را در دو پیمانه آب جوش و دو پیمانه آب سرد حل کنید. یک و نیم پیمانه میوه ی خرد شده دلخواه را داخل آن بریزید و مواد را در قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود.
- دو بسته ی دیگر ژله را نیز به همین ترتیب آماده کنید و مایه را روی ژله ی قبلی بریزید و مجدد آن را داخل یخچال بگذارید تا این ژله نیز سفت شود. سپس قالب را یک لحظه در آب گرم بگذارید و ژله را از قالب خارج کنید و اطراف آن را با خامه تزئین کنید. این ژله را بدون میوه نیز می توانید تهیه کنید. همچنین می توانید وسط این ژله را با خامه زده شده پر کنید و اطراف آن را با میوه تزئین کنید.
3-ژله سیب درسته:
مواد لازم برای 6 نفر:
- 3 بسته ژله آماده شده ی سبز
- 6 عدد سیب درختی یک اندازه
- یک پیمانه شکر
- 75 گرم بادام خلال کرده بو داده
- نصف قاشق چایخوری وانیل یا پوست رنده شده لیمو ترش
- 2 پیمانه آب
- 150 گرم خامه
- 2 قاشق سوپخوری خاکه قند نرم
3 بسته ژله را در آب
جوش حل کنید و دو پیمانه آب سرد روی آن بریزید و هم بزنید. سپس ژله حل شده را در 6
قالب کوچک بریزید و سیب ها را داخل آن قرار بدهید، به طوریکه سوراخ سیب ها به طرف
بیرون قرار بگیرند و کاملا وسط ظرف باشند. قالب ها را داخل یخچال بگذارید تا ژله
کاملا بسته شود. خامه را با خاکه قند، وانیل یا پوست رنده شده ی لیمو مخلوط کنید و
ظرف را روی یخ بگذارید و خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بادام بو داده را با خامه
مخلوط کنید. قالب ها را از یخچال دربیاورید و بگذارید یک لحظه در آب گرم بماند و
سپس ژله را از آن خارج کنید. درون سیب ژله را با مخلوط خامه پر کنید، به طوریکه
روی سیب ها هم مقداری خامه به شکل مخروط ریخته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کوکو
4-ژله لیمو ترش:
مواد لازم:
- 6 عدد لیمو ترش یک اندازه
- یک بسته ژله لیمویی
- یک قاشق مرباخوری پوست لیمو ترش رنده شده
- 2 قاشق سوپخوری خاکه قند
- 150 گرم خامه
ژله لیمویی را در ظرف بریزید. یک پیمانه آب جوش به تدریج روی آن بریزید و هم
بزنید تا ژله حل شود. یک پیمانه آب سرد اضافه کنید. داخل لیمو ترش را خالی کنید و
کمی از مغز آن را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک قاشق سوپخوری خاکه قند و ژله حل
شده مخلوط کنید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. ژله را از یخچال خارج
کنید و هم بزنید. داخل لیمو ترش ها را با این ژله پر کنید و سپس آن ها را دوباره
در یخچال بگذارید تا ژله داخل آن کاملا سفت شود. خامه، 2 قاشق سوپخوری خاکه قند و
کمی پوست رنده شده ی لیمو ترش را مخلوط کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. سپس آن
را داخل قیف بریزید و هنگامیکه ژله کاملا سفت شد، روی آن را با خامه تزئین کنید و
لیمو ترش را روی آن قرار بدهید. روی لیمو را کمی مرطوب کنید و خاکه ی قند را روی
آن بپاشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع پنکیک
5-ژله میوه با خامه:
- 3 بسته ژله توت فرنگی یا آناناس یا لیمو
- 2 لیوان میوه خرد شده
- 4 قاشق سوپخوری خاکه قند
- 300 گرم خامه
- وانیل یا پوست رنده شده ی لیمو ترش به مقدار کم
- ژله را در یک ظرف مناسب بریزید و 3 پیمانه آب جوش را به تدریج روی آن بریزید و هم بزنید تا ژله کاملا حل شود. 3 پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید سرد شود. میوه های خرد شده را در قالب های مورد نظر بگذارید و سپس ژله را روی آن بریزید.
- قالب باید به گونه ای باشد که وسط آن سوراخ باشد. قالب ها را در یخچال بگذارید تا ژله کمی سفت شود و فرم بگیرد. قالب را از یخچال خارج کنید و یک لحظه آن را در آب گرم بگذارید و سپس ژله را از آن خارج کنید. وسط ژله را که خالی است، با خامه پر کنید و می توانید اطراف آن را با کمپوت انواع میوه ها تزئین کنید. همچنین می توانید روی میوه ها را با کمی خامه تزئین کنید و یا در ظرف جداگانه ای خامه را بریزید و هرکس بنابر ذائقه ی خود از آن استفاده کند.
Comments
Post a Comment